Perjuangan yang Belum Selesai

rakan-rakan sekalian... saya amat tertarik dengan semua komen, pandangan dan kritikan anda semua.. saya bercakap dan menulis atas fakta yang sebenar. saya punyai bukti dan hujah yang akan dapat menyokong hujah dan bukti saya.

kepada ahli-ahli GMUKM yang xdapat menerima kenyataan, ayuhlah muhasabah diri kembali ke pangkal jalan dengan meninggalkan pakatan GMUKM yang ternyata hanyalah satu pakatan yang direka cipta utk memperkudakan anda semua.

saya berdoa agar satu hari nanti pintu hati anda akan dibukakan dari kejumudan yang melampau ini demi satu kebenaran yang hakiki. ketahuilah saya tidak bermusuhan dengan anda, saya paparkan bukti-bukti dalam blog ini untuk menunjukkan kepada anda agar dapat menjadi satu batu loncatan untuk anda muhasabah diri dan renung peribadi.

saya amat yakin dan pasti bahawa selepas ini saya dan mungkin rakan-rakan MPP lain dari saf Aspirasi akan dijatuhkan maruah, imej, Personaliti dan mungkin harga diri demi perjuangan penuh kepura-puraan GMUKM. Malah bukan kita tidak tahu betapa rakusnya GMUKM menidakkan maruah rakan-rakan kita dahulu. mungkin itu sahaja jalan untuk mereka meraih undi dan sokongan dari mahasiswa/i UKM yang terus-terusan ditipu oleh mereka.

saya akan sedaya upaya bersedia menghadapi semua provokasi dan niat jahat serta agenda GMUKM yang pastinya tidak berlandaskan islam yang dicanang-canangkan itu.

saya tidak bermusuhan dengan anda wahai sahabat di GMUKM. jika anda fikir tulisan saya di blog ini untuk menjadikan saya musuh maka terpulang.

saya tidak gentar dan takut untuk perjuangkan apa yang benar.

TAKKAN SEKALI BERUNDUR kerana Perjuangan ini Belum Selesai.

22 April 2010 at 1:38 PG , 12 Comments